През нощта над по-голямата част от страната облачността ще намалее

...
През нощта над по-голямата част от страната облачността ще намалее
Коментари Харесай

Умерен вятър и променлива облачност утре по Черноморието

През нощта над по-голямата част от страната облачността ще намалее до най-вече ясно. Вятърът ще е сдържан от запад, в Източна България - краткотрайно мощен от север. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, в София към минус 3°.

Утре облачността над страната ще е променлива, над южните региони по-често забележителна. На обособени места, основно в планинските региони ще прехвърчи сняг. Ще духа сдържан северозападен вятър, който до вечерта ще стихва. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в София към 6°.

В планините остава прохладно със мощен, по високите и открити елементи до плевел северен вятър. Облачността ще е забележителна и тук-там ще превалява сняг. Има условия за виелици и снегонавявания. Максималната температура на 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра - към минус 4°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Северният вятър ще отслабне и ще е до сдържан, следобяд ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са 8°-10°. Температурата на морската вода ще е 6°-7°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР