През нощта над източните райони ниската облачност отново ще се

...
През нощта над източните райони ниската облачност отново ще се
Коментари Харесай

Ето какво ще бъде времето през следващите дни

През нощта над източните региони ниската облачност още веднъж ще се усили и до сутринта, на доста места там, както и по поречието на река Дунав, ще се образуват мъгли. Тихо, с минимални температури сред 5 и 10 градуса, ще е времето, а по морския бряг - сред 14 и 16 градуса.
Утре ще е най-вече слънчево, преди обяд в Източна България ще е с ниска облачност и с понижена видимост. Ще се задържи съвсем безшумно. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 21 и 26 градуса, съобщи Национален институт по метеорология и хидрология, представен от Българска телеграфна агенция.
Над Черноморието до обяд ще е с ниска облачност и тук-там видимостта ще е понижена. След пладне облачността ще намалее до най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 19 и 21 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще е най-вече слънчево. Слаб до сдържан юг-югозападен вятър ще духа по високите и открити планински елементи. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20 градуса, на 2000 метра - към 13 градуса.
Атмосферното налягане ще се задържи близо до междинното за месеца.
В петък, 18 октомври, и в събота, 19 октомври, ще остане топло за интервала, в множеството региони - и най-вече слънчево, тук-там в низините в източната половина от страната и по поречието на Дунав, след среднощ и преди обяд, ще има ниска облачност или мъгла. Ще бъде съвсем безшумно. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 21 и 26 градуса. Минималните температури в множеството места най-често ще са сред 7 и 12 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР