През нощта на понеделник срещу вторник снеговалежите ще спрат и

...
През нощта на понеделник срещу вторник снеговалежите ще спрат и
Коментари Харесай

Синоптикът Красимир Стоев разкри ще трупа ли сняг във вторник и на колко градуса ще мръзнем

През нощта на понеделник против вторник снеговалежите ще спрат и над доста региони облачността ще се раздра. В по-голямата част от страната северозападният вятър ще отслабне и стихне, единствено в Източна България ще е към момента сдържан.

Това предвижда дежурният синоптик на Национален институт по метеорология и хидрология в Българска академия на науките Красимир Стоев Минимални температури сред минус 8° и минус 3°. Във вторник ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър, написа Блиц.

Максимални температури сред 0° и 5°. Атмосферното налягане ще продължи да се покачва и ще е доста по-високо от междинното за януари. Над планините ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще прехвърчи сняг. Ще духа мощен северен вятър.

Максимална температура на височина 1200 метра към минус 4°, на 2000 метра – към минус 9°. Над Черноморието ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че без превалявания. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 2-3°. Температурата на морската вода е 7°. Вълнението на морето ще бъде 4 бала. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР