През нощта на 5 март руските войски са атакували Одеса

...
През нощта на 5 март руските войски са атакували Одеса
Коментари Харесай

Одеса отново под руски удар

През нощта на 5 март съветските войски са атакували Одеса с дронове. В града са избухнали гърмежи. Това оповестяват УНИАН и " РБК Украина ". 

Задействала се е системата за противовъздушна защита.

В 23:36 командването на Военновъздушни сили на Въоръжените сили на Украйна заяви за група ударни безпилотни самолети от Черно море в северната част на Одеса, движещи се в западна посока. В рамките на няколко минути те са записали нови дронове, които се движат по същия курс - към Одеса, в посока Фонтанка.Припомняме, че ден по-рано в  Одеса бяха приключени издирвателните и избавителните интервенции на мястото, където в събота при удар на безпилотен аероплан бяха убити 12 души, в това число пет дребни деца. Това заяви украинският министър на вътрешните работи Игор Клименко.

" Завършихме разчистването и изваждането на тялото на едно дете - момиче, родено през 2016 година Най-младата жертва на този терористичен удар - момченцето Тимофей, е било единствено на четири месеца ", сподели Клименко.

Русия към момента не е коментирала удара с дрон, един от които в събота вечерта порази девететажен жилищен блок в Одеса.
 Семейство военни със седеммесечна щерка е измежду починалите в Одеса
Семейство военни със седеммесечна щерка е измежду починалите в Одеса

Нови разкрития

Президентът Володимир

" Днес, след отчет от районите за последствията от съветския обстрел, дадох обособени инструкции си вследствие на съветската офанзива с безпилотни самолети Shahed. Инструктирах да се помогне с нови жилища, с цел да се размени изгубеното допустимо най-скоро - локалните управляващи би трябвало да разрешат казуса ", сподели той късно в понеделник.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР