През нощта и утре в сутрешните часове, в равнините и

...
През нощта и утре в сутрешните часове, в равнините и
Коментари Харесай

Времето през почивните дни: Слънце в Западна България, облаци в източните райони

През нощта и на следващия ден в утринните часове, в равнините и низините, ще е с ниска слоеста облачност или мъгла, в обособени региони - съпроводени с ръмежи. В часовете към и след обяд облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево, само че в източните региони ще се задържи забележителна. Ще духа слаб североизточен вятър. Минималните температури ще са сред 1 и 6 градуса, по-високи по морския бряг. Максималните ще са сред 13 и 18 градуса.

 © фотоси: Българска телеграфна агенция
Над Черноморието ще е облачно с краткотрайни понижения на облачността. В обособени региони ще има ръмежи. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 14-15 градуса. Температурата на морската вода е 16 градуса. Вълнението на морето ще е към 2 бала.



Над планините ще доминира слънчево време, с повече облаци над масивите в Източна България. Ще духа слаб вятър, най-вече от североизток. Малко по-топло, с оптималната температура на височина 1200 метра - към 12 градуса, на 2000 метра - към 6 градуса.

Атмосферното налягане ще се задържи малко по-високо от междинното за ноември.



През почивните дни над Източна България ще доминира облачно време, с понижена видимост, допустимо е и да преръмява. Над Западна България ще бъде най-вече слънчево, с раздрана висока облачност, забележителна - в неделя. Вятърът ще е от югоизток, най-вече слаб. Максималните температури ще са сред 13 и 18 градуса, а преобладаващите минимални - сред 2 и 7 градуса.
 Топла есен до 20 ноември - остава слънчево и без превалявания Топла есен до 20 ноември - остава слънчево и без превалявания
Докога ще се радваме на слънце и високи температури през есенните дни и какво време ни чака през месец ноември - тематиката в Сутрешния блок на Българска национална телевизия коме...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР