През нощта и над източните райони облачността ще намалее и

...
През нощта и над източните райони облачността ще намалее и
Коментари Харесай

Вятърът утихва, времето ясно, слънцето ще топли

През нощта и над източните региони облачността ще намалее и над страната ще се откри ясно време. Вятърът ще стихне. Минималните температури ще бъдат сред минус 2 и 3 градуса.
Утре ще е най-вече слънчево, след пладне - над западните региони - с раздрана висока облачност. Ще духа слаб североизточен вятър. Според прогнозата за времето оптималните температури ще бъдат сред 13 и 18 градуса.
Атмосферното налягане едва ще се увеличи и ще бъде близо до междинното за март.
Над Черноморието ще е най-вече слънчево със слаб вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 10-12 градуса. Температурата на морската вода е 7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще е най-вече слънчево, след обяд над масивите от Западна България - с раздрана висока облачност. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен вятър, който след обяд в ниските елементи ще се ориентира от югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра - към 7 градуса, на 2000 метра - към 0 градуса.
В петък ще бъде най-вече слънчево и с още 3-4 градуса по-топло. Вятърът ще се ориентира от юг-югозапад, в събота - по-късно денем, и през нощта против неделя ще се усили, изключително в Източна България и в регионите наоколо до северните скатове на планините - ще бъде сдържан и краткотрайно мощен.
Температурите ще се покачат още и оптималните ще са сред 20 и 25 градуса. От запад ще се появи раздрана висока и междинна облачност, а по здрач над Западна България ще се развие купесто-дъждовна. В обособени региони е допустимо да превали и прегърми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР