През ноември компанията OpenAI пусна за първи път за обществено

...
През ноември компанията OpenAI пусна за първи път за обществено
Коментари Харесай

Какво ни дава платената версия на ChatGPT

През ноември компанията OpenAI пусна за първи път за публично прилагане може би най-усъвършенствания чатбот с изкуствен интелект на име ChatGPT-3, който безусловно за дни завладя целия свят.

Само за пет дни платформата притегли един милион консуматори и по този начин се трансформира в най-бързо разпространяващата се технология в историята. 

Изкуственият разсъдък е изцяло безвъзмезден към този момент, само че тази седмица стана ясно, че напълно скоро ще излезе и платена версия, която ще предложи някои основни усъвършенствания. 
 Снимка 605017
 

Безплатната версия ще продължи да съществува, а цената на платения ChatGPT-3 Plus  пакет ще е 20 $ на месец, написа CBCNews. 

Плащащите клиенти ще получат преференциален достъп до услугата, без да би трябвало да чакат, както постоянно се случва при безплатната версия, поради големия напор от консуматори. 

Платеният достъп ще обезпечи и по-бързи отговори от ChatGPT, както и опция за ранно тестване на нови функционалности. 
 Снимка 605019
 

Чатботът също по този начин ще може да употребява и известно количество модерни данни за разлика от безплатния вид, при който информацията, която ботът връща, е лимитирана с данни единствено до 2021 година

Абонаментът за ChatGPT Plus в началото ще е наличен единствено за консуматори от Съединени американски щати, само че сигурно в бъдеще ще могат да се възползват и хора от други региони на света.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР