През ноември 2019 г. принц Андрю - средният син на

...
През ноември 2019 г. принц Андрю - средният син на
Коментари Харесай

Истината за секс скандала на принц Андрю

През ноември 2019 година принц Андрю - междинният наследник на Елизабет Втора и принц Филип, се съгласява да даде изявление на Емили Мейтлис от Военновъздушни сили във връзка връзките си с наказания за полови закононарушения Джефри Епстейн и изказванията, че е правил секс с малолетно момиче.
 Принц Андрю и Джефри Епстейн - апелите полицията да стартира следствие против брата на крал Чарлз
Ще има ли следствие против принц Андрю

Какво счита да прави полицията на Англия

Вероятно желанията му са били да опровергае всичко това, само че принцът не е квалифициран за това какъв брой готова по тематиката е самата Мейтлис. Скоро след излъчването на изявлението в предаването Newsnight на Военновъздушни сили той афишира решението си да се отдръпна от обществените си отговорности.

Точно за това изявление споделя Scoop - новият кино лентата на Netflix, в който Джилиан Андерсън е в ролята на Емили Мейтлис, а Руфъс Сюъл - в тази на принц Андрю. " За да извършите такова значимо изявление, би трябвало да сте дръзки ", се споделя в обявата на стрийминг платформата във връзка първия филмов откъс на кино лентата.

В него виждаме Андресън, подготвена да зададе въпросите си, както и Били Пайпър като Сам Макалистър - продуцентката, съумяла да уговори Андрю за изявлението. Самият диалог се организира в една от залите на Бъкингамския замък.

Базиран на записките на Макалистър Scoops: Behind the Scenes of the BBC`s Most Shocking Interviews, филмът приказва за " властта, привилегиите и другите вероятности ", разяснява режисьорът Филип Мартин за Netflix.

Мартин е работил по епизоди от сериала за кралското семейство The Crown. Джилиан Андерсън също към този момент е имала допир с фамилия Уиндзор - тя играеше Маргарет Тачър още веднъж в The Crown.

Премиерата на Scoop се чака на 5 април.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР