През ноември 2015 г. жена на име Албина Фуаси от

...
През ноември 2015 г. жена на име Албина Фуаси от
Коментари Харесай

Майка на 101 години сина си да спре с колата, за да се порадва на снега

През ноември 2015 година жена на име Албина Фуаси от Лилут, Британска Колумбия, завоюва сърцата на хиляди, като разсъни детето в себе си, макар обстоятелството, че по това време тя към този момент е живяла живот, надхвърлящ век. Тогава Албина е била на 101г.

Нейната реакция към снега е може би една от най-искрените, които човек може да види. Арманд, синът на дамата, разгласява видео в обществените мрежи, което през 2022 година доближава до 10 милиона гледания. На видеото се вижда по какъв начин Албина се кикоти и хили, до момента в който прави снежна топка. Албина споделя, че в този момент е моментът да излязат на открито и да поиграят в снега.

Арманд споделя за видеото: " Ето доказателство, че в случай че намерите същинското благополучие в дребните неща, може да живеете 100 години ", а видеото беше оповестено и в Ютуб канала.

" Когато имаш майка на 101 година е хубаво да имаш камера наоколо, с цел да заснемеш незабравими моменти, когато се случат. Това е един от тях, тъкмо тук " - усмихва се Арманд.

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР