През ноември 1943 г. жителите на живописно село се натъпкаха

...
През ноември 1943 г. жителите на живописно село се натъпкаха
Коментари Харесай

Невероятното призрачно село в Обединеното кралство, откъдето всички напуснаха преди 80 години - и никога не се върнаха

През ноември 1943 година жителите на картинно село се натъпкаха в учебното заведение и споделиха, че са краткотрайно евакуирани - само че никой в никакъв случай не се върна.

Военното министерство стартира да изкупува земя в Уилтшър от 19-ти век, защото изолираното й местонахождение го прави първокласно място за военни интервенции. При експлоадирането на Втората международна война 152 души назовават ​​село Имбър собствен дом. Въпреки това, защото наводненията от войски дойдоха в подготовка за Деня D, беше решено, че сигурността на селяните – на които преди този момент беше позволено да останат като наематели – към този момент не може да бъде обезпечена и им беше казано да изоставен след 47 дни. Някои оставяха предмети в шкафовете, вярвайки, че един ден ще им бъде разрешено да се приберат.

Въпреки това, до ден сегашен Имбър към момента остава дейна зона за военно образование без поданици, без пощенски код и най-много 50 дни публичен достъп годишно. Знаците за заплаха предизвестяват бъдещите гости, че неексплодирали военни отломк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР