През неделя деня, времето ще бъде предимно слънчево. Възможно е

...
През неделя деня, времето ще бъде предимно слънчево. Възможно е
Коментари Харесай

Горещото лято продължава и днес

През неделя деня, времето ще бъде най-вече слънчево. Възможно е краткотрайно повишаване на облачността след обяд над Централна и Източна България, ще има междинни и високи облаци. Има възможност за краткотрайни превалявания на обособени места. Максималните температури ще се повишат и ще варират сред 27-32°С.

Времето по Черноморието

През нощта против неделя ще доминира раздрана облачност, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, като на изолирани места ще превали. Ще духа сдържан източен вятър.

Максималните температури на въздуха ще бъдат 27-28°С, а на морската вода - 25°-27°С.

Вълнението ще е сред 2-4 бала, предвиждат от Meteo Balkans.

Времето в София

През нощта против неделя времето в столицата ще е най-вече ясно. Минималните температури ще се намалят и ще са сред 9-10°С. През деня ще е повече слънчево. След обяд с раздрана висока облачност, която до вечерта ще се усили. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са сред 25-26°С

Времето в планините - изискванията за туризъм ще са положителни.

Очакваме отлично време за разходки и туризъм. До обяд времето ще е най-вече слънчево и топло, само че след обяд над Централна Стара планина и Рило-Родопският масив, облачността ще се усили и ще превали дъжд.

Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 20°С, на 2000 метра - към 12°С.

Времето на Балканите

Очакваме отлично време на Балканският полуостров. Временни увлечения на облачността, само че без превалявания се чака в Южна Гърция. Силен вятър ще има в Европейска Турция и Егейско море.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР