През най-пролетния месец от годината звездите ще бъдат благосклонни за

...
През най-пролетния месец от годината звездите ще бъдат благосклонни за
Коментари Харесай

Тези 3 зодии ще изживеят бурна любов през април

През най-пролетния месец от годината звездите ще бъдат благосклонни за 3 зодии от зодиака и ще ги посипят с любовен прашец.

Стрелец

Идният месец ще е извънредно благополучен за вас в персонален проект, стига да съумеете да начертаете целите си и да знаете тъкмо какво желаете. Не бъдете скромни, тъй като ви се пада да получавате! Стрелците, които се намират в дългогодишна връзка, ще се радват на естетика, примесена с прилив на пролетна сила. С половинката ще се чувствате на „ точното място ”, всяко придвижване ще е в цялостен синхрон, в това число и сред завивките. Необвързаните представителите на зодии имат действителен късмет да срещнат сродната си душа. Просто го пожелайте!

 
Водолей

 
Всеки самостоятелен Водолей може да се надява, че ориста ще му изпрати Голямата Любов още при започване на месеца. Ще срещнете човек, който ще ви се коства, че сте познавали през целия си живот. Ще ви обсипе с внимание, деликатност и обич, от която сърцето ви обезверено има потребност, с цел да се съживи и да стартира да обича още веднъж. 

 

Везни

Ако скоро сте завършили дълга връзка и не се чувствате подготвени към момента за нова обич, не затваряйте очите си пред знаците, които ориста ви дава. Април ви е подготвил изненада в сантиментален проект, стига да съумеете да я видите. Не отблъсквайте новите хора, които се появяват на хоризонта, тъй като един от тях има задача да ви направи щастливи и ще се окаже доста по-голям в сравнение с вие смятате. Не е наложително да стартирате връзка в този момент и незабавно, само че дайте късмет на себе си, на любовта и на верния човек да ви обича.

източник: iwoman.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР