През настоящия сезон зачестиха случаите, в които екоактивисти избират да

...
През настоящия сезон зачестиха случаите, в които екоактивисти избират да
Коментари Харесай

Огън на корта на Laver Cup: Мъж се самозапали в знак на протест

През сегашния сезон зачестиха случаите, в които екоактивисти избират да създадат проява по време на даден мач, и откакто по-рано през годината на Ролан Гарос момиче се " окова " за мрежата в символ на митинг против изменението на климата, през днешния ден дуелът сред Стефанос Циципас и Диего Шварцман на Laver Cup също бе пресечен поради мъж, който нахлу на корта и се самозапали.

Въпросният човек носеше тениска с надпис " Спрете частните самолети в Обединеното кралство " и наподобява, бе решил да се възползва от голямата доза интерес, която е ориентирана към днешния ден на отборното съревнование в Лондон, с цел да притегли вниманието на феновете към казуса с изменението на климата. Той застана по средата на корта и възпламени ръката си, само че реакцията на защитата бе мигновена и стачкуващият бързо бе изведен от залата. Впоследствие бе обявено, че няма никакви вреди по настилката и скоро по-късно играта бе обновена.

A man has set his arm on fire after invading the court at the Laver Cup on Roger Federer`s last day as a professional tennis player.
— Sam Street (@samstreetwrites)

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР