През настоящия месец октомври BILLA празнува 21 години от стъпването

...
През настоящия месец октомври BILLA празнува 21 години от стъпването
Коментари Харесай

Рожденикът черпи: BILLA отбелязва 21 години в България

През сегашния месец октомври BILLA чества 21 години от стъпването си на българския пазар. От откриването на своя първия магазин у нас до през днешния ден, компанията не стопира да се развива, инвестирайки в разширение на магазинната си мрежа в страната, в нови технологии и в повишение на квалификацията на своите чиновници. Търговската верига всекидневно работи в посока одобряване на мястото си на приближен сътрудник и желан избор на българските консуматори за покупка на висококачествени артикули на налични цени.

Доказателства за високото самопризнание на напъните на веригата от страна на потребителите и бизнеса са премията " Продукт на годината ", отредена на мобилното приложение BILLA App в категория " Приложения и стратегии за преданост ", и оценката на програмата за преданост BILLA Card в категория " Бизнес план " на Годишните награди на b2b Media. В състезанието " Компания на годината ", златни статуетки бяха присъдени за планове в поддръжка на обществото в категория " Корпоративна обществена отговорност ", а напъните в областта на устойчивото развиване и корпоративна отговорност в неподходящите COVID-19 времена бях отличени в категория " Политики за стабилно развиване по време на пандемия " на състезанието " Най-зелени компания в България ".

 Снимка: Billa

Голямата премия за " Стратегия при ръководство на рецесии " от Career Show Awards, както и призовото класиране в категория " Най-добър шеф в FMCG бранша ", удостоверяват сполучливата посока на дейностите за обезпечаване на безвредна среда за работа и извършване на покупки в изискванията на пандемия, както и напъните, които компанията поставя, с цел да се утвърди като благонадежден и мечтан шеф.

През миналата година, BILLA България започва огромна стратегия за реновиране на основни филиали от комерсиалната мрежа, за да посрещне възходящите упования на потребителите за удобна атмосфера, богат подбор и новаторски решения, в интерес на по-доброто потребителско прекарване. Компанията утвърди практиката да назовава обновените обекти по този начин, както са известни на хората, по отношение на това къде са ситуирани. Тя модернизира общо 10 основни филиала в Стара Загора, Харманли, Плевен, Пловдив, Русе, София и Велико Търново. Сред нововъведенията са каси на самообслужване и електронни етикети, дружно с енергийно дейно съоръжение, което потвърждава виновното отношение към околната среда и опазването на запаси. С откриването на два нови филиала в Петрич и Велико Търново в края на месец септември, общият брой на магазините в страната към този момент е 132, като по този метод BILLA се утвърждава като комерсиалната верига с максимален брой филиали в страната.

Веригата остава правилен сътрудник на българските производители и за следващ път утвърди своята грижа в посока здравословно хранене, контролирайки равнищата на над 700 типа пестициди в свежите и качествени плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини. Въпреки провокациите, BILLA обезпечи на клиентите опцията да пазарят обичаните си артикули на трайно ниски цени и да пестят средства от фамилния бюджет, в границите на самодейността " Благодарим ти, че пестиш в BILLA " - в платформата . За по-малко от година, общата стойност на записаните спестявания е близо 2 300 000 лева

По случай рождения ден, комерсиалната веригата започва празнична лотария със страхотни изненади за всички свои клиенти. В края на месец октомври, 100 от тях ще имат опцията да завоюват спестената сума за месеца, записана с касови бележки в платформата , а други 100 щастливци ще завоюват по 1 куфар с марка Vivess.

* Материалът е възложен от BILLA
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР