През настоящата седмица всички сме вперили поглед в Откритото първенство

...
През настоящата седмица всички сме вперили поглед в Откритото първенство
Коментари Харесай

В сянката на Ролан Гарос: 21-годишен българин с отлични изяви в Гърция

През актуалната седмица всички сме вперили взор в Откритото състезание на Франция, само че си коства да обърнем внимание и на отличните изяви на Симон Антони Иванов на ITF M15 конкуренцията в гръцкия град Хераклион. Напоследък нашето момче трябваше да преглътне редица провали в ранни стадии, като от началото на сезона до тази седмица не бе реализирал две поредни победи. Сега обаче българинът наподобява оставил всички проблеми зад тила си, защото през утрешния ден ще играе за влизане във финала поединично, като също по този начин ще излезе в борба за купата на двойки.

Днес нашият съотечественик бе повече от безапелационен против поставения под номер 8 в схемата Келси Стивънсън, триумфирайки в дуела след крайното 6:0 7:5. Откриващият сет протече под цялостната доминация на варненеца, до момента в който във втората част станахме очевидци на цели седем пробива, преди в последна сметка Иванов да съумее да осъществя брейк в дванадесетия гейм, с което да постави дефинитивно точка на разногласието. В идващия стадий той ще се изправи против третия подложен и международен №676 Жером Ким от Швейцария.

В конкуренцията при тандемите Иванов си партнира с Кит Вонг Конг, дружно с който по-рано през седмицата отстраниха първите сложени в схемата, като през утрешния ден им следва да излязат в конфликта за купата на двойки против Шинджи Хазава и Шуичи Секигучи.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР