През настоящата година особено актуален проблем в България са пътните

...
През настоящата година особено актуален проблем в България са пътните
Коментари Харесай

ЗК “Лев Инс“ стартира S.O.S- Спасете децата!

През актуалната година изключително настоящ проблем в България са пътните произшествия, при които умират деца. Новините съвсем всекидневно са цялостни с произшествия, при които деца и младежи са ранени или починали - факт, който е извънредно стеснителен.

В отговор на тази мрачна статистика, една от най-влиятелните застрахователни компании на българския пазар - ЗК " Лев Инс ", споделяща полезностите на огромна част от българското общество и стремяща се да поддържа битката за понижаване на случаите по пътищата, започва своята самодейност S.O.S. - " СПАСЕТЕ НАШИТЕ ДЕЦА ".

Това ще стане в наличието на деца от няколко детски градини на 26 октомври от 10:30 часа в Парк-хотел " Витоша " (ТУ-София), оповестиха от сдружението.

На малчуганите ще бъдат подарени материали, свързани с акцията, а особено за всички публични посетители и присъстващи ще бъде направена истинска проява онлайн, която уредниците пазят в загадка.

По време на събитието ще бъде показан нов, новаторски и интерактивен способ за образование на подрастващи за разпоредбите за безвредно придвижване, както и симулация при злополука - с помощта на автомобилния играч Димитър Илиев.

Зад акцията застават ръководителят на " Института по пътна сигурност " - Богдан Милчев, ексцентричният баскетболист - Тити Папазов, както и известни лица, които ще бъдат посетители.

За да се трансформира събитието в традиция, ЗК " Лев Инс " разчита извънредно доста на известните български медии, които се постанова да дават още повече публичност освен за отразяване на казуса, само че и за неговото решение - посредством непрекъснатата осведоменост на българските деца, техните родители и близки.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР