През миналия април ви разказахме за интересен, но леко безполезен

...
През миналия април ви разказахме за интересен, но леко безполезен
Коментари Харесай

„Нещото“ на Spotify започна да се продава на цена от 160 лева

През предишния април ви разказахме за забавен, само че леко ненужен аксесоар за коли, който от Spotify предложиха на част от потребителите си. Устройството, което от компанията назовават „ нещото за кола “ разполага с дребен сензорен екран и два физически бутона. То св свързва със смарт телефона ви и автомобила ви и на доктрина разрешава по-лесен надзор над песните, които слушате.

През октомври от Spotify оповестиха, че устройството ще влезе в свободна продажба и одобряваха предварителни поръчки с цена от 80 $, а в този момент към този момент стартира и свободната продажба с цена от 90 $ или малко под 160 лв.. „ Нещото “ може да се ръководи посредством докосвания по екрана, физическите бутони или пък гласови команди, а от Spotify потвърдиха, че работят върху нови функционалности.
`„

Към момента устройството изисква връзка посредством мобилни данни с вашият смарт телефон, акаунт в Spotify Premium, както и връзка сред устройството и колата, с цел да се предава музиката към аудио системата на автомобила.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР