През миналата седмица вицепремиерът Мария Габриел заяви, че няма да

...
През миналата седмица вицепремиерът Мария Габриел заяви, че няма да
Коментари Харесай

ПП-ДБ очакват формална покана от ГЕРБ за разговори

През предходната седмица вицепремиерът Мария Габриел съобщи, че няма да постави подписа си под по този начин показания документ. Днес Петков отговори на контраофертата на Бойко Борисов министерствата да бъдат разграничени поравно, както оферират сътрудниците им за регулаторите. Сметките на ПП-ДБ демонстрират, че действителната власт в страната не е в тяхна изгода. През днешния ден от ГЕРБ не разясниха тематиката.

 

„ Реалното систематизиране на властта в България в този момент, съгласно нас -  въпреки министерствата, е над 95% за ГЕРБ и Движение за права и свободи. И може би за част от президентските фрагменти е по този начин. Ние може би сме под 5%.

 

Така че, дано да си приказваме за действителното ръководство и действителната власт. Ако приказваме за регулаторите, там нещата са ясни. Над 100% са при тях, а при нас е 0. Ако приказваме за администрацията, несъмнено е 95% на 5 на 100. За Висш съдебен съвет - знаете по какъв начин всички тогава натиснаха „ enter ” и от наша страна сме с нула ”, съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР