През миналата седмица, в Интернет се появи за това, че

...
През миналата седмица, в Интернет се появи за това, че
Коментари Харесай

Sony потвърди закриването на магазините на PS3, PSP и Vita

През предходната седмица, в Интернет се появи за това, че Sony има намерение да закрие магазините на PS3, PSP и Vita. Новината за това пристигна от страниците на уеб страницата The Gamer, който се позоваваше на лични източници. Тя беше доказана през тази седмица, откакто Sony на PlayStation.com специфична секция, обвързвана с това. На нея се коментира какво следва оттук насетне за хората, които към момента употребяват някое от упоменатите устройства за игра и друга информация, която ги касае.

„Ние закриваме секцията на PlayStation Store за PlayStation 3 на втори юли 2021 и тази за PlayStation Vita на 27.08.2021. В допълнение към рова, актуалната опция за поръчки за PSP (PlayStation Portable) също ще бъде неактивна след втори юли 2021“, пишат Sony.

Това, което е значимо да се подчертае, че в случай че сте поръчали игра за някое от устройствата, само че към момента не сте я свалили или сте я изтрили, ще можете да я свалите наново, както и всяко видео или медийно наличие от магазина. Същото се отнася и в случай че сте създали поръчка чрез PlayStation Plus. Що се отнася до опцията за изпращане на известие от конзолата на PlayStation 3 към други платформи и услуги, то след 30.06 тази функционалност също ще бъде прекъсната.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР