През миналата седмица се появи информацията, че Blizzard Entertainment работят

...
През миналата седмица се появи информацията, че Blizzard Entertainment работят
Коментари Харесай

Blizzard работят по сървайвъл приключението си от 2017

През предходната седмица се появи информацията, че Blizzard Entertainment работят по сървайвъл заглавие, което не е продължение на някоя от известните игри на студиото, а се развива в напълно нов свят. След медийните репортажи, от студиото плана, както и нещо много забавно.

Голяма част от ААА студиата през днешния ден разкриват новите си планове не месеци, а години преди тяхната поява на пазара – Cyberpunk 2077, Starfield, Elder Scrolls VI са единствено част от образците. Blizzard обаче не подхождат по този начин в тази ситуация. Оказва се, че играта се създава към този момент съвсем пет години – от 2017 година, като към този момент може да се играе.

Така да вземем за пример, както са забелязали от профила на водещия дизайнер на към момента неанонсираната публично игра, Крейг Амал, работи по играта още от началото на плана. Той е години наред виновен за работата по World of Warcraft, където заема разнообразни позиции от 2004 насам – от техническа поддръжка до старши дизайнер и основен основател на куестовете за последно. След като гейм светът научи за новата игра на Blizzard, на сцената се появи шефът на студиото Майк Ибара, който показа в обществената мрежа Twitter, че е играл към този момент доста часове играта и е разчувствуван от всичко, което е приключил екипа до момента. В полемиката по отношение на загадъчното заглавие се включиха някогашни и сегашни чиновници на Activision Blizzard, които са наясно с плана и всички те го хвалят без да разкриват, каквото и да е обаче.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР