През миналата седмица , че Google са платили милиони долари

...
През миналата седмица , че Google са платили милиони долари
Коментари Харесай

Activision Blizzard отрекоха обвиненията на Epic Games

През предходната седмица, че Гугъл са платили милиони долари на огромни гейм издатели, с цел да не основават свои лични магазини в екосистемата на Android, задържайки потребителите им в рамките на Гугъл Play. Една от тези компании настояват Epic Games в документи по делото им с Гугъл са Activision Blizzard, на които са платени над $360 000 000 за три години. Други компании тук били Riot Games (League of Legends), Ubisoft и Nintendo. Обвинението е в действителност съществено и не беше подминато от Activision Blizzard.

„ Epic упрекват сътрудникът на Activision Blizzard Гугъл, че ни е платил, с цел да не се съревноваваме с тях. Нека да е ясно: това не е истина. Гугъл в никакъв случай не са ни молили, притискали или са ни карали да се съгласим да не си съперничим с тях. И ние към този момент внесохме документи и доказателства, опровергаващи тази нелепост “. Опровержението не идва от формалната страница на Activision Blizzard, а, изпълнителен вицепрезидент в отдел „ Корпоративни връзки “ в компанията.

Един възможен скандал към Activision Blizzard е последното, което е нужно на компанията сега. На Activision им следва усвояване от страна на Microsoft, а регулаторите по договорката стартират да гледат все по-критично на нея. За наново преразглеждане на обстановката се оповестиха от английските управляващи по защита на конкуренцията, а Брюксел към този момент съобщи, че е нужно да бъде направена по-задълбочено проучване на обстановката. Повод за това са без подозрение противоречащите си изказвания, идващи от страна на Microsoft, които един път декларират по какъв начин игрите на студиото и по-точно шутър поредицата Call of Duty няма да бъде затворена за PlayStation след привършване на договорката, а по-късно признанието, че тя ще остане налична за PlayStation „ за още няколко години “. Вземайки поради това, че става дума за игри, генериращи милиони долари облага всяка година звучи нелогично за Microsoft да се откаже от една част от тях, затваряйки CoD в рамките на Xbox и Windows само.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР