През миналата година Боинг (Boeing) постигна рекорд от над 2

...
През миналата година Боинг (Boeing) постигна рекорд от над 2
Коментари Харесай

Боинг достигна рекордни онлайн продажби от над 2 млрд. долара

През предходната година " Боинг " (Boeing) реализира връх от над 2 милиарда $ при годишните продажби на части чрез електронна търговия, заяви в понеделник водещият американски производител на самолети.

Boeing Distribution Inc. е продала съвсем 70 000 елементи посредством своя уебсайт за електронна търговия, като забележителен дял от солидните продажби са били свързани с вложения в цифрови принадлежности.

" Нашите благоприятни условия за електронна търговия са превъзходен образец за цифровите решения, които предоставяме, с цел да дадем опция за възобновяване и напредък на промишлеността. Нашият фокус е върху прибавяне на стойност посредством нашите артикули и услуги и ще продължим да си партнираме с нашите клиенти, до момента в който се ориентират в тази динамична среда “, сподели Тед Колбърт, президент и основен изпълнителен шеф на Boeing Global Services.

Търговските поръчки са възлезли на 1,5 милиарда $ от продажбите, което отразява продължаващото последователно възстановяване на бранша на самолетните компании след коронавирусната рецесия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР