През месец юни 2023 г. сайтът Tribune.bg е посетен от

...
През месец юни 2023 г. сайтът Tribune.bg е посетен от
Коментари Харесай

Над 2 млн. потребители се довериха на Tribune.bg през юни

През месец юни 2023 година уеб сайтът Tribune.bg е посетен от 2 056 004 неповторими консуматори, демонстрират  данните са от единствения меродавен източник за премерване на онлайн публика „ Гугъл Analytics “. Това е растеж с 44% по отношение на месец май. Осъществените сесии на уеб страницата са близо 3 млн.

Според формалната статистика, 42% читателите на Tribune.bg са мъже, а 58% са дами.

Четат ни консуматори в дейна възраст от цялата страна, само че не липсват влизания и от чужбина – най-вече гости зад граница идват от Швеция – над 30 000.

Уникалните консуматори на Tribune.bg в София са 304 хиляди В столицата е и най-голямото читателско ядро на медията. Отлично покритие с по над 100 хиляди читатели имаме още в областите Бургас, Благоевград и Варна.

През юни Tribune.bg ви направи съпричастни с извънредно интензивните събития в българския политически живот, съставянето на постоянно държавно управление и отстраняването на основния прокурор. В интернационален проект с голям читателски интерес проследихме разтърсванията в Русия и похода на ЧВК „ Вагнер “ на.

Предложихме на читателите ни авторски изявленията с водещи политици – водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, бив
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР