През месец юни 2021 г. в област Враца са регистрирани

...
През месец юни 2021 г. в област Враца са регистрирани
Коментари Харесай

Кървава статистика: 3-ма загинали и 20 ранени при катастрофи във Врачанско през юни

През месец юни 2021 година в област Враца са регистрирани 63 пътно-транспортни катастрофи, от които 14 са тежки, сочат данните от доклада на Министерство на вътрешните работи в регионалния център.
При злополуките са убити 3-ма и ранени 20 жители. В съпоставяне със същия месец на миналата година, произшествията са били с 4 повече, починалите са идентични по брой, а ранените са с 8 по-малко.
През месеца за открити нарушавания на водачите са формирани 412 акта, и общо 5864 фиша и клипа с открити нарушавания на скоростния режим. Издадени са 131 бр. Заповеди за използване на насилствена административна мярка.
Установени са 33 водачи, използвали алкохол или наркотични субстанции. За неизползване на предпазни колани и каски са наложени 95 санкции, за недееспособност – 35, за шофиране без наложителна застраховка „ Гражданска отговорност “ – 22
През месеца са прекъснати регистрациите на 41 бр. МПС. Проведени са 33 бр. профилирани полицейски интервенции по сигурност на придвижване по пътищата. Изпратени са 46 бр. сигнални писма за обезпечаване сигурността на придвижването по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР