През месец септември А1 предлага специална селекция от разнообразни модели

...
През месец септември А1 предлага специална селекция от разнообразни модели
Коментари Харесай

До 70% отстъпка за избрани смартфони от А1 през септември

През месец септември А1 предлага специфична селекция от разнородни модели смарт телефони с огромни отстъпки с проект от А1 . Промоционалните устройства са на водещите марки iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei, Nokia и Motorola и се оферират на цени с отстъпки до 70% по отношение на определения проект и устройство. Кампанията е дейна до края на месеца, а смарт телефоните могат да се закупят както онлайн на а1.bg , по този начин и във всички физически магазини на телекома.

Атрактивните оферти стартират с iPhone 14 Plus 128 Blue , който идва в комплект с автентично зарядно. Устройството разполага с процесор A15 Bionic. Потребителите познават смарт телефона и неговата устойчива батерия, която разрешава 26 часа гледане на видео, както и 48-мегапикселова съществена камера с Quad Pixel технология, която подсигурява запазването на всеки благополучен миг на притежателя на устройството. Смартфонът се предлага на цена от 1119,98 лв. в брой с проект Unlimited Ultra и отстъпка от 17%.

Сред промоционалните устройства е моделът Samsung Galaxy A04s 32 GB Black . Устройството разполага с 6,5-инчов Infinity-V екран, Samsung Knox за многопластова сигурност, с който персоналната информация ще бъде предпазена от злонамерени закани и други преимущества, които ще създадат потребителите същински удовлетворени от придобивката си. С проект Unlimited M и подарък адаптер, през сегашния месец Samsung Galaxy A04s 32 GB се предлага с голямата отстъпка от 71% от истинската си цена за 49,99 лв. в брой.

Xiaomi Redmi Note 11S 5G 4/128 Black също е част от есенните оферти на атрактивни цени от А1. Устройството разполага с MediaTek Dimensity 810 процесор и батерия от 5000 mAh с енергоспестяваща технология MediaTek 5G UltraSave за по-дълъг живот с едно зареждане. При сключване на контракт с проект Unlimited Ultra смарт телефонът може да бъде закупен за 99,99 лв. в брой, а потребителите ще получат бонус безжични слушалки.

Предложенията на телекома не стопират до тук, част от огромните септемврийски отстъпки е издръжливата Nokia C22 2/64 в неповторимия цвят Sand. Със закалено стъкло на екрана и отбрана от клас IP52¹ смарт телефонът е резистентен на прахуляк, течности и изпускане. Освен това има голяма батерия с потенциал 5000 mAh и до 3 дни живот. С най-голямата отстъпка от 71% до края на месец септември устройството може да бъде закупено против 19,98 лв. в брой, при сключване на двугодишен контракт с проект Unlimited L с безжични слушалки ttec.

Друг модел, част от акцията, е Motorola G32 Grey с 90 Hz периодичност на освежаване и 50 MP камера, който се предлага с адаптер и прахосмукачка на Phillips. Нетрадиционната оферта се предлага на цена от 199,99 лв. в брой с проект Unlimited Ultra и неустоимите 41% отстъпка.

Кампанията е годна от 19.09.2023 година и ще продължи до края на месеца или до привършване на количествата. Повече информация за селекцията модели и отстъпки, част от промоцията, може да откриете на А1.bg . Богатата гама от устройства дава опция на клиентите на телекома да закупят устройството, което най-добре им приляга, и да се възползват от неговите функционалности по най-хубавия метод.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР