През месец ноември в Ловеч се проведоха два модула на

...
През месец ноември в Ловеч се проведоха два модула на
Коментари Харесай

Обучение „Заедно в пъстър свят“ се проведе в Ловеч 

През месец ноември в Ловеч се организираха два модула на образованието „ Заедно в цветен свят – работа с институции “. Обучението се осъществя по план „ Социално-икономическа интеграция на уязвими групи – интегрирани ограничения за възстановяване достъпа до обучение в гр. Ловеч “ и в него се включиха представители на институции, учебни заведения, здравни и образователни медиатори. 

Обучителната стратегия е създадена от Международна асоциация „ Стъпка по стъпка “ и е приспособена за потребностите на плана за поддръжка на лица, работещи с многообразни общности и хора за усилване на  чувствителността им към въпросите, свързани с еднаквост, просвета, процесите на насърчаване на стандарти и предубеждения. Насочена е и към заемане на дейна персонална позиция в интерес на многообразието и смяна към едно по-толерантно общество. 

Обучението се организира от съдружие „ Знание “, сътрудник на Община Ловеч по план „ Социално-икономическа интеграция на уязвими групи – интегрирани ограничения за възстановяване достъпа до обучение в гр. Ловеч “, Договор № BG05M9OP001-2.056-0003 – C01 от 06.07.2021г. и се осъществява с финансовата поддръжка на Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси “ 2014-2020 година,  съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския обществен фонд.

Този документ е основан в границите на проект „ Социално-икономическа интеграция на уязвими групи – интегрирани ограничения за възстановяване достъпа до обучение в гр. Ловеч “, който се реализира с финансовата поддръжка на Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси “ 2014-2020 година иОперативна програма „ Наука и обучение за образован растеж  “ 2014-2020 година, съфинансирани от Европейския съюз посредством Европейски обществен фонд. Цялата отговорност за наличието на обявата се носи от Община Ловеч и при никакви условия не може да се смята, че този документ отразява формалното мнение на Европейския съюз и Управляващия орган на Оперативна програма РЧР 2014-2020 година и  Управляващия орган на Оперативна програма НОИР 2014-2020 година.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР