През месец май т.г. инвестиционната компания NorCap получи разрешение за

...
През месец май т.г. инвестиционната компания NorCap получи разрешение за
Коментари Харесай

Дания с нов небостъргач

През месец май т.г. капиталовата компания NorCap получи позволение за покупка на земя от управляващите в град Орхус. Парцелът се намира в централна Дания. Върху него ще бъде издигнат небостъргачът Lighthouse, който ще е 146 метра висок и ще бъде ситуиран до две към този момент съществуващи здания, пуснати в употреба през 2012 година

Строителството на 44-етажният небостъргач, което е втората фаза от реализирането на по-мащабен план, ще стартира през тази година и ще приключи през 2021-а. Изграждането е поверено на известната датска строителна компания Aarsleff.

В новата постройка ще има над 200 жилището, както и кафене, ресторант, туристически информативен център и наблюдателна площадка на покрива. За момента към момента не са оповестени цените на жилищата. Големината им ще варира от 46 кв.м до 280 кв.м, а броят на спалните – от една до пет. Собствениците и наемателите ще имат достъп до градина.

Това ще е най-високата постройка в Дания. За момента първото място се заема от 120-метровата кула Herlev Hospital, ситуирана в град наоколо до Копенхаген.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР