През месец май разбрахме, че Хирам Гарсия, който е брат

...
През месец май разбрахме, че Хирам Гарсия, който е брат
Коментари Харесай

Как Дуейн Джонсън навлече проблеми на Ники Бела

През месец май разбрахме, че Хирам Гарсия , който е брат на някогашната брачна половинка на Дуейн Джонсън Дани Гарсия, ще издава книга със фотоси на Скалата.
 Дуейн Джонсън, Хирам Гарсия, The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World и книгата със фотоси на Скалата
Дълбоко в персоналния свят на Дуейн Джонсън

Книгата The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World - най-хубавият подарък за Коледа

The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World се появи през септември и към този момент има хора, които са се сдобили с нея. Бившата кечистка Ники Бела е измежду тях и побърза да се похвали в Instagram.

Бела показа две фотоси, като на първата се вижда по какъв начин държи книгата, а на втората демонстрира обичаната ѝ фотография.

Под поста написа, че се надява някой ден Хирам Гарсия да снима и нейните най-запомнящи се моменти. Естествено, приканва и почитателите си да се снабдят с The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World.

на Окт 1, 2020 в 4:48 PDT

Според Fox News обаче тази демонстрация на поддръжка към Дуейн Джонсън и Гарсия е навлякла главоболия на Ники Бела. Просто тъй като симпантизантите на Доналд Тръмп очевидно към този момент не харесват Скалата. Защото първо, намерено атакува президента на Съединени американски щати по време на митингите по-рано през годината, а след това поддържа неговия конкурент Джо Байдън.
 Дуейн Джонсън, Джо Байдън, Камала Харис и първата обществена демонстрация на политическа поддръжка на Скалата
Първият политичекси ход на Дуейн Джонсън

Кого Скалата намерено поддържа

Та, въпросните симпантизанти на Тръмп са заляли с мнения поста на Бела, подстрекавайки хората да не купуват книгата и нещата, които кечистката продава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР