През месец май бе представен смартфона Realme 1 – първият

...
През месец май бе представен смартфона Realme 1 – първият
Коментари Харесай

Брандът Realme се отдели от китайската компания Oppo

През месец май бе показан смарт телефона Realme 1 – първият представител на суббранда Realme, особено основан от китайската компания Oppo за индийския пазар.

Сега се появи информация, че за изтеклите към два месеца в Индия са продадени над 400 000 броя Realme 1. Това е дял от над 1% от индийския пазара. Успехът е напълно логически, като се имат поради параметрите и цената на мобилното устройство.



Да си напомним, че RealMe 1 е оборудван с 6,0-инчов екран с резолюция 2160х1080 пиксела. Смартфонът се базира на процесора Helio P60. Конфигурацията включва 3, 4 или 6 GB оперативна памет, 32, 64 или 128 GB флаш диск, 13 МР съществена камера, 8 МР предна камера (и двете с ИИ) и 3410 mAh батерия. Предлагат се три модела при изненадващо ниски цени. Версията с 3/32 GB – $130, 4/64 GB – $161 и 6/128 GB – $208.

Днес бе обявено, че марката Realme към този момент не е част от Oppo. Брандът се е отделил и е станал обособена компания, управлявана от някогашния вицепрезидент на Oppo Ли Бинчжун. Очаква се отделянето на дъщерната компания да се отрази добре на Oppo. Но в случай че проследим историята на сходната компания OnePlus, можем с огромна възможност да кажем, че всичко ще бъде сполучливо.

Освен това, изцяло е допустимо Realme да излезе на интернационалния пазар и да стане съперник на известната серия смарт телефони Xiaomi Redmi.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР