През месец април 2021 година, Apple представи миниатюрни кръгли устройства

...
През месец април 2021 година, Apple представи миниатюрни кръгли устройства
Коментари Харесай

Apple може да разработи второ поколение проследяващи устройства

През месец април 2021 година, Apple показа дребни кръгли устройства с името AirTag, които имат за цел да оказват помощ на потребителите да наблюдават разнообразни неща като ключове, чанти, домашни любимци или други. Малките „ джаджи “ добиха известност, въпреки и част от тях да не бе изключително добра, заради използването им с неприятни планове. Неведнъж сме ви разказвали за използването им за следене на хора или пък коли, които по-късно биват откраднати.
`Apple

Въпреки, че досега няма клюки или публична информация за появяването на второ потомство AirTag, то наподобява, че въпреки всичко Apple може и да направи сходен ход, сочат данни на известния анализатор Минг-Чи Куо. Той разкри, че Apple може да създаде ново потомство, като се базира на възходящите продажби през тази година.

През 2021 година са доставени към 20 милиона устройства, до момента в който през тази година броя се чака да доближи до към 35 милиона. Разбира се, това не може да бъде сигурен знак за представянето на второ потомство AirTag, само че въпреки всичко е един от първите клюки за него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР