През май Стивън Тайлър влезе в рехабилитационен център, и то

...
През май Стивън Тайлър влезе в рехабилитационен център, и то
Коментари Харесай

Как продължава битката със зависимостта на Стивън Тайлър

През май Стивън Тайлър влезе в рехабилитационен център, и то по свое предпочитание, с цел да продължи с лекуването на зависимостта си към опиатите. За дългогодишната битка на музиканта се знае доста от дълго време, само че след интервал от цели 10 години, в които се бе опазил чист, е получил рецидив.
 Стивън Тайлър, Aerosmith, анулираните концерти и борбата на музиканта с опиатите
Безкрайната борба на Стивън Тайлър

Лоши вести от Aerosmith

Затова преди повече от месец Тайлър взема решението да се включи в стратегия, с която да предотврати задълбочаването на казуса.

Доста виновен избор, коства ни се, и не щеш ли към този момент очевидно е довел до ефикасен резултат. Новините към здравословното положение на фронтмена на Aerosmith са положителни. Наскоро е излязъл от рехабилитационния център, усеща се сносно и няма самообладание да се завърне назад на сцена, споделя източник, представен от People.

Най-вероятно Тайлър даже е прекарал повече от нужните 30 дни в центъра, пък написа TMZ.

Когато обаче през май му се наложи да влезе още веднъж за лекуване, новините за това оповестиха членовете на групата му Aerosmith. Тогава им предстоеше да се завърнат с концерт в Лас Вегас, само че поради " здравето и възобновяване " на Тайлър анулираха всичките си участия за юни и юли.

От Aerosmith прецизираха, че рецидивът се е появил откакто на Тайлър му е била осъществена интервенция на крайници, последвана от лечение с обезболяващи медикаменти.

Но не щеш ли в този момент, откакто той към този момент е минал наред и през двете лекувания, завръщането му на сцена наподобява е все по-близо.

И макар че Aerosmith бяха дали обещание, че ще свирят още веднъж дружно през септември, това има възможност и да не се случи. Докато Тайлър е бил в рехабилитационния център дамата на различен член на групата, барабанистът Джоуи Крамър, е умряла.
 Стивън Тайлър откри дом за измъчвани девойки
Стивън Тайлър откри дом за измъчвани девойки

Вокалистът на Aerosmith прави положителни каузи

След тежката за фамилията вест, Крамър най-вероятно в действителност няма да качи още веднъж на сцена. Още през март беше оповестил, че няма да взе участие в (тогава предстоящите) концерти в Лас Вегас поради фамилни аргументи, написа още веднъж People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР