През май сайтът за прогнозата за времето, Sinoptik.bg, част от

...
През май сайтът за прогнозата за времето, Sinoptik.bg, част от
Коментари Харесай

10 години планираме времето си със Sinoptik.bg

През май уеб сайтът за прогнозата за времето, Sinoptik.bg, част от Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп, отбелязва 10 години. По случай рождения ден потребителите могат да се включат в специфична игра, посредством която трима късметлии ще завоюват подаръчна карта за отмора за двама от Grabo.bg, както и редица други награди – топки, хамаци и бутилки от Sinoptik.bg.

За да вземат участие в играта, потребителите би трябвало да посетят промо страницата Sinoptik.bg/igra и да посочат къде възнамеряват да бъде идната им почивка.

Специално за рождения ден на Sinoptik.bg, водещите на прогнозата за времето на NOVA – Нора Шопова, Гери Малкоданска и Никол Станкулова, насочиха видео привет към всички консуматори на уеб страницата. Първото видео обръщение, което Sinoptik.bg показа със своите почитатели в обществените мрежи, е на Нора Шопова, която предвижда, че в празничния за Sinoptik.bg ден, ни чакат „ вихър от страсти “, „ рекордно положително въодушевление “ и „ значителни превалявания от награди “.







За своята 10-годишна история, Sinoptik.bg се наложи като един от най-любимите уеб сайтове на онлайн потребителите у нас. Сайтът е правилен асистент на всеки, който възнамерява пътешестване, събитие или отмора.

Sinoptik.bg дава точна прогноза за времето за над 80 000 места у нас и по целия свят, като дава дневна детайлна почасова прогноза за времето, както и десетдневна прогноза, с която всеки може авансово да настрои проектите си за пътешестване, почивка, уикенд или пък тези за деня. На Sinoptik.bg може да бъде открита и детайлна информация за изискванията в курортите у нас.

Прогнозата за времето на Sinoptik.bg е налична на всички места, посредством мобилната му версия и мобилното приложение.

Планирайте елементарно и комфортно с мобилното приложение на Sinoptik.bg за Android и iOS.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР