През май Samsung планира да внедри някои функции за изкуствен

...
През май Samsung планира да внедри някои функции за изкуствен
Коментари Харесай

Функциите на Galaxy AI ще се появят в по-стари флагмани на Samsung, като се започне с Galaxy S21

През май Samsung възнамерява да внедри някои функционалности за изкуствен интелект от пакета Galaxy AI в няколко флагмански смарт телефона и таблета от предходни генерации – те ще се появят с актуализацията на платформата One UI 6.1. Това беше оповестено от представител на компанията на форума на корейската общественост на Samsung.

Леко орязана версия на Galaxy AI (без функционалността Instant Slow-Mo) ще се появи на устройствата от флагманската линия на Samsung за 2022 година: това са смарт телефоните Galaxy S22, S22 Plus и S22 Ultra, сгъваемите модели Galaxy Z Fold 4 и Z Flip 4, както и таблетите Galaxy Tab S8 и Tab S8 Ultra. Всяко от устройствата ще получи същата версия на изкуствения разсъдък на Galaxy, както и субфлагманският смарт телефон Galaxy S23 FE. Функцията Instant Slow-Mo, която автоматизирано основава видео на занимателен каданс, беше въведена в пакета Galaxy AI за линията Galaxy S24, макар че към този момент участва и в моделите S23.

Подарък чака и притежателите на флагманските телефони на Samsung за 2021 година С идната актуализация смарт телефоните Galaxy S21, S21 Plus, S21 Ultra, Z Flip 3 и Z Fold 3 ще получат две функционалности Galaxy AI – Circle to Search и Magic Rewrite. Все още няма публични известия от страна на Samsung по отношение на Galaxy AI.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР