През май месец стана ясно, че известният лекоатлет Юсеин Болт

...
През май месец стана ясно, че известният лекоатлет Юсеин Болт
Коментари Харесай

Ето как изглежда дъщерята на Юсеин Болт

През май месец стана ясно, че известният лекоатлет Юсеин Болт и приятелката му Каси Бенет са станали родители на момиченце.
 Юсеин Болт, Каси Бенет и чакат ли първото си дете
Юсеин Болт има мотив да почерпи

Новината, с която лекоатлетът зарадва почитателите си

Няколко месеца олимпийският медалист и половинката му пазеха в загадка името на щерка си, като досега никой от двамата не беше разгласил и фотоси на детето.

Най-накрая обаче Юсеин Болт се реши да разкрие името, като в същото време сподели и по какъв начин наподобява дребното им момиченце.

Лекоатлетът употребява като мотив рождения ден на приятелката си Каси Бенет, с цел да показа в профила си в Instagram няколко прелестни фрагмента от фотосесията, която са си създали красивата майка и щерка. Именно оттова научихме, че детето им се споделя Олимпия Болт.

View this post on Instagram
A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on Jul 7, 2020 at 9:06am PDT

" Искам да пожелая на моята Каси цветущ рожден ден, като в същото време да споделя и какъв брой съм благополучен, че мога да прекарам този специфичен ден с теб. Не желая нищо друго, с изключение на благополучие за вас, и ще продължа да върша всичко, с цел да може постоянно да си с усмивка на разположение. Сега дружно с щерка ни Олимпия започнахме нова глава. Очаквам с неспокойствие какво ще ни донесе бъдещето, само че бъдете сигурни, че аз ще бъда опората за това семейство. Обичам те и цветущ 21-и рожден ден! ", написа Юсеин Болт под фрагментите.

View this post on Instagram
A post shared by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on Jul 7, 2020 at 9:09am PDT

От своя страна Каси Бенет също не пропусна да показа няколко фотоси в своя Instagram, където написа, че дребната Олимпия е най-хубавият подарък за рождения ѝ ден.
 Юсеин Болт, Каси Бенет и раждането на първото дете на спортиста
Наследницата на Юсеин Болт

Щастлива вест за лекоатлета
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР