През март УниКредит Булбанк официално откри Стажантска програма 2022. В

...
През март УниКредит Булбанк официално откри Стажантска програма 2022. В
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк официално откри Стажантска програма 2022

През март УниКредит Булбанк публично откри Стажантска стратегия 2022.

В оставащите месеци до края на годината студенти и неотдавна приключили млади експерти ще имат опция да придобият професионален опит и да осъществят неповторимия си капацитет на процедура.

Стажът във финансовата институция е заплатен, а претендентите могат да изберат неговата дълготрайност, работно време и професионална област за развиване. Програмата е целогодишна, като обичайно най-предпочитаните месеци за придобиване на първи професионален опит от студентите са летните.

Над 200 млади експерти са били на стаж в екипите на УниКредит в България през миналата 2021 година, като почти 20% от тях са останали на работа в организацията и по-късно. През 2022 година опциите за избор на стаж са както в УниКредит Булбанк, по този начин и в сдруженията УниКредит Лизинг, УниКредит Кънсюмър Файненсинг и УниКредит Застрахователен Брокер.

„ „ Предимствата от стажа са за двете страни. Щастливи сме да споделяме познание и експертиза с нашите най-млади сътрудници и да ги подкрепим в тяхното кариерно насочване и следваща реализация. От друга страна, сме им признателни за споделените противоположни връзки и прозрения за това по какъв начин, съгласно тях, бихме могли да се подобрим.

Вярваме също по този начин, че капацитетът на всеки един се отключва, когато средата е най-подходяща за това. От полученото неотдавна самопризнание за „ Топ шеф “ от основания в Амстердам Top Employer Institute съдим, че сме на верния път в провеждането на стратегиите ни за ръководство и развиване на хора,” разяснява Андреа Тониети, шеф „ Човешки запаси “ на УниКредит Булбанк.



Професионалните области за осъществяване на стажа през 2022 са както в клоновата мрежа в София и страната, по този начин и в екипите на следните дирекции и отдели: Банкиране на дребно; Корпоративно и капиталово банкиране; Информационни технологии; Операции; Управление на риска; Необслужвани кредити; Обслужване и задоволеност на клиентите; Маркетинг и реклама; Връзки с обществеността и комуникации; Човешки запаси и Център за контакт с клиенти.

Желаещите да се включат в Стажантската стратегия, следва да попълнят формуляра на страницата на УниКредит Булбанк.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР