През март ще се случат чудеса за няколко зодии, които

...
През март ще се случат чудеса за няколко зодии, които
Коментари Харесай

5-те зодии, на които ще им се сбъдне голямата МЕЧТА през март и април

През март ще се случат чудеса за няколко зодии, които просто няма да повярват какъв брой е благосклонна ориста към тях и по какъв начин фантазиите им ще се осъществен толкоз скоро! Това са 3-те зодии, които ще осъществен най-съкровенната си фантазия през март.
ОВЕН: Овните ще имат щастието да осъществен една от най-големите си фантазии през март. Ще им се случи нещо в действителност огромно, а събитието ще бъде щастливо за всичките им близки и другари. Ще научат, че ще стават родители! Овните постоянно са мечтали да бъдат родители, само че в този момент идва моментът, в който тази фантазия ще се сбъдне. Ще научат новината в последните дни на март и това ще ги направи най-щастливите на света. Възможно е Овните да чакат близнаци!
 Защо връзките се провалят - 5 навика, които водят до разпад Защо връзките се провалят - 5 навика, които водят до разпад
Доста е мъчно двама възрастни да съществуват на една и съща територия. Неизбежно пораждат спорове и недоразумения. Навиците на различен...
БЛИЗНАЦИ: Близнаците ще имат доста благополучен месец, освен по тази причина, че ще се сбъдне доста значима за тях фантазия, само че и просто ще имат доста хубави случки и дребни жестове от близки и познати. Най-хубавото на месец март е, че Близнаците ще получат голяма парична премия от игра или ще научат, че са наследници на огромен парцел. Мечтата им да оправят финансовото си състояние ще се сбъдне!
ЛЪВ: Лъвовете могат да чакат сбъдването на една доста огромна за тях фантазия още в средата на април. При тях една от най-големите им фантазии е обвързвана с екзотично пътешестване. Ще схванат, че ще пътуват още в края на тази година! Екзотичните дестинации, които желаят да посетят, са фантазия още от времето, в което са били дребни. Най-хубавото е, че пътуването им ще е подарък или ще го завоюват от игра, в която ще вземат участие.
СТРЕЛЕЦ: Стрелците могат да бъдат сигурни, че ориста няма да ги не помни. Късметът им ще им покаже, че не ги е изоставил. Още при започване на април ще бъдат щастливи да схванат, че ще се сгодят! Тази щастлива вест ще зарадва освен тях, само че и околните им. Стрелците постоянно са си мечтали да сключат брак и тази година ще е тяхната година на любовта! Могат да бъдат спокойни, че са с верния човек и всичко ще бъде наред.
РИБИ: Рибите могат да се надяват на доста хубави събития през месеците, които престоят. Ще бъдат доста щастливи както в любовта, по този начин и на работното място. Най-основното, с което ще запомнят март месец, ще бъде това, че ще осъществен една от най-големите си фантазии – да стартират мечтаната за тях работа. Никога не се предполагали, че нещата ще станат толкоз бързо и ще бъдат изумени какъв шанс ще имат!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР