През март може да се очаква голямо разнообразие от промени,

...
През март може да се очаква голямо разнообразие от промени,
Коментари Харесай

Изключително любопитен хороскоп за март 2021 година

През март може да се чака огромно многообразие от промени, само че множеството от тях ще се окажат удобни.
Овен
За Овните март ще бъде време на обич, нови страсти, подем на възприятията. Могат да чакат непланирани парични потоци, облаги от тото и погашение на дълга. Планетите ще оказват помощ на Овена в реализирането на хрумвания и стремежи.
Телец
През март шансът може да ги заобиколи. За да подобрят ситуацията си в бизнеса и на работното място, Телците би трябвало да се отърват от желанието да отмъщават на всеки. Всички неприятни каузи на хората при започване на пролетта ще имат последици.
Близнаци
През март Близнаците ще имат двоен шанс. Венера ще помогне за решаването на любовните проблеми.
Рак
Март е идеалното време за създаване на вашето доверие в бизнеса и на работното място. Много хора от този знак ще чакат покачване. Втората половина на месеца е идеална за покупки с висока стойност.
Лъв
Месецът е подобаващ за създаване на към този момент стартирани планове. По-добре да се концентрирайте върху най-важното.
Дева
Началото на март може да бъде изпълнено с неприятни вести и проблеми. Приблизително на 5-6 март обстановката ще се промени към по-добро. В любовта Девите ги чакат огромни победи, тъй като звездите ще ги създадат по-привлекателни в очите на противоположния пол.
Везни
Празните думи нямат значение, по-важно е да действате и да не бъдете мързеливи. Всичко ще е съвършено в персоналния живот. През март можете да извършите женитба, да се срещнете с родителите на обичан човек, да флиртувате и да потърсите сродна душа.
Скорпион
Да стартират пролетта  с разчистване на къщата.. Можете да си купите нови облекла, да извършите дребни поправки, да промените прическата си, да се запознаете с нови хора. Има огромна възможност да си намерят нова работа.
Стрелец
Подходящ миг да започнете да спортувате интензивно, да откриете себе си. Трябва да се грижите за здравето си, да развивате нови здравословни привички и да се отървете от нездравословните и ненужните.
Козирог
 13-ият зодиакален знак: ревностен, свободен, службогонец 13-ият зодиакален знак: ревностен, свободен, службогонец
Има един мит, който гласи, че неотдавна се е появил 13-ият знак от Зодиака. Доста време обаче той е оставал непризнаван. Вярва се, че наш...
Козирозите би трябвало да се борят за фантазиите си, придържайки се към всяка опция. Те би трябвало да поддържат добра форма, само че силата им няма да бъде безкрайна. Умората по този начин ще настигне тези хора. Март е съвършен за покупки с висока стойност.
Водолей
През март Водолеите ще имат шанс в съвсем всички области. Звездите ще оказват помощ на Водолея да пресъздава желанията си.
Риби
Първите две десетдневки на месеца ще бъдат извънредно сполучливи за ново начало, търсене на работа и покупки. По-добре е да посветите последните 10 дни от месеца на обич и домашен отговорности.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР