През март и началото на април 2023 г. в САЩ

...
През март и началото на април 2023 г. в САЩ
Коментари Харесай

Дара: Получих доста неочаквана покана от Дони

През март и началото на април 2023 година в Съединени американски щати и Канада ще се състои едно извънредно музикално турне. Феновете ще могат да видят онлайн актьори от две разнообразни генерации, носещи своя специфичност и нюанс. Дони и Дара на една сцена. Двамата ще се срещнат с българските общности зад Океана в над 15 града. Обиколката започва на 9 март с концерт в Ню Йорк и завършва месец по-късно в Монреал. Феновете на двамата към този момент могат да си купят билети за събитието онлайн. 

 

Дони и Дара са доста обичани от българската аудитория и от българите по света и ще посетят огромна част от българските общности в Съединени американски щати, както и двете огромни български общности в Торонто и Монреал в Канада. Двамата ще изпеят огромните си шлагери. Организаторите дават обещание, че почитателите ще бъдат освен фенове на концертите, само че и дейни участници в празненството.

" Получих много непредвидена покана от Дони. Идеята му да събере актьори от две генерации на една сцена доста ми хареса. Дони, с изключение на другар и страховит сътрудник, е и мой наставник. Нямам самообладание да се срещна с българската аудитория зад граница в неговата компания “, сподели Дара, представена от Signal.bg.

Ето къде ще бъдат концертите по време на турнето:

9 март – Ню Йорк

10 март – Чикаго

11 март – Шарлот

12 март – Сан Антонио

14 март – Лас Вегас

16 март – Финикс

18 март – Денвър

24 март – Маями

25 март – Тампа

26 март – Далас

31 март – Бостън

1 април – Чикаго

2 април – Вашингтон

7 април – Минеаполис

8 април – Торонто

9 април – Монреал
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР