През март актьорът Антъни Хопкинс пусна в социалните мрежи видео,

...
През март актьорът Антъни Хопкинс пусна в социалните мрежи видео,
Коментари Харесай

Край! К-19 побърка тотално световно известна мегазвезда

През март артистът Антъни Хопкинс пусна в обществените мрежи видео, в което свири на пиано, а котаракът му Нибло лежи в скута му и го слуша с любовен интерес.

Успокояващото видео събра над 4 милиона визуализации. В разстояние на доста седмици, стигайки до 174-ия ден от своята изолираност, звездата от „ Мълчанието на агнетата “ към този момент не е толкоз сигурен в своята психическа непоклатимост и се завръща в обществените мрежи с подигравателен взор към наложената карантина.



След близо 3-месечно безмълвие артистът разгласява в Туитър клип, в който е ангажиран с изобразяване. „ 174 дни карантина. Утре – 175 дни карантина. И на следващия ден, и на следващия ден, и на следващия ден... “, повтаря той, нанасяйки червени мазки върху платното с налудничава усмивка,

Преди няколко дни Хопкинс пусна своя фотография с необятно отворени очи и с думите: „ 170 дни карантина и мисля, че още съм ментално здрав “. Новото видео обаче е съпроводено с фразата: „ 174 дни карантина и може би към този момент не съм по този начин здрав умствено... “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР