През лятото се очакват сериозни промени в Манчестър Юнайтед. Както

...
През лятото се очакват сериозни промени в Манчестър Юнайтед. Както
Коментари Харесай

Ситуацията в Юнайтед е катастрофална

През лятото се чакат съществени промени в Манчестър Юнайтед. Както е известно, актуалният ментор на Аякс Ерик загар Хаг ще поеме юздите на " Олд Трафорд " след края на сезона и ще размени Ралф Рангник, което ще поеме консултантска роля в клуба.

" The Times " оповестява, че играчите в тима са " лишени от религия и убеденост " при Рангник, до момента в който някои също се притесняват, че Тен Хаг също не е задоволително способен, с цел да ги вдигне от сегашната им тежка обстановка.

Източници до Юнайтед разказват съблекалнята като " токсична ", до момента в който Джеси Лингард е декларирал пред Пол Скоулс след загубата от Арсенал с 1:3, че е обстановката в отбора е " пагубна ".

Надеждите на " алените дяволи " за присъединяване в Шампионска лига понижиха съществено след провалянето от " артилеристите ". В момента тимът е шести, като изостава на шест точки от лондончани в борбата за четвъртото място, само че имат и мач повече в съпоставяне както с Арсенал, по този начин и с Тотнъм, които са пети.
 Рюдигер отхвърлил оферта от Манчестър Юнайтед от почитание към Челси
Рюдигер отхвърлил оферта от Манчестър Юнайтед от почитание към Челси

Тръгва си през лятото
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР