През лятото пътуващите през летище София ще могат да избират

...
През лятото пътуващите през летище София ще могат да избират
Коментари Харесай

Летище София това лято ще предлага полети до над 80 дестинации с 27 авиокомпании

През лятото пътуващите през летище София ще могат да избират от над 80 нови и познати дестинации. Те са част от програмата на летищния оператор “СОФ Кънкет” за разширение на полетната мрежа и дават опция за комфортни връзки и трансферни полети до прилежащи страни, туристически градове в Европа и екзотични места за отмора.

За първи път от София ще се извършват полети до Задар, Хърватия на самолетна компания Ryanair. Те са планувани от 1 май – два пъти седмично в сряда и неделя. Задар става все по-популярна туристическа дестинация и радва посетителите със своите естествени и исторически забележителности.

Сред новите оферти са и постоянните полети на самолетна компания Gullivair до Скопие, Тирана и Солун. Първият полет до Скопие беше изпълнен на 26 март, а този за Тирана е плануван за 2 април.

Полетите до Солун ще бъдат три пъти в седмицата – вторник, петък и неделя и стартират от 17 юни.

Чешките авиолинии (Czech Airlines) също възвръщат полетите си по маршрута София-Прага, по който не са летели от 2012 година Те ще бъдат три пъти седмично в дните вторник, четвъртък и събота от 3 май.

А Италианските авиолинии (ITA) още веднъж ще летят до Рим (Фиумичино) всеки ден от седмицата без четвъртък от 1 май.

През летния сезон комфортна връзка ще има и до морските столици. Авиокомпания Ryanair стартира полети до Варна два пъти седмично от 1 май, а самолетна компания Gullivair възобновява полетите си до Бургас от 10 април.

Националният авиопревозвач “България ер” също извършва полетите си до двата града.

Продължават и чартърните полети до известните дестинации от зимното разписание Кайро и Хургада в Египет, Ла Романа в Доминиканската република и други.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР