През лятото NOVA продължава да предизвиква интереса на зрителите с

...
През лятото NOVA продължава да предизвиква интереса на зрителите с
Коментари Харесай

NOVA запазва лидерската си позиция и през юни

През лятото NOVA продължава да провокира интереса на феновете с истински продукции, създадени в България. Качественото и разнообразно наличие е желано от телевизионната публика в дейна възраст(18-49 г.) Данните на Nielsen Admosphere Bulgariа регистрират 21% по-висок аудиторен дял на NOVA по отношение на втората в класацията телевизия в България.
 аудиторен дял NOVA
За разлика от главния си съперник, през юни NOVA даде опция на феновете да проследят премиерните сезони на някои от най-популярните български формати в праймтайм. В делничните дни тринадесети сезон на „ Черешката на тортата “ е пожеланото предаване за над една четвърт от феновете в дейна възраст (18-49 г.).
 Черешката на тортата NOVA
NOVA печели преимущество измежду същата аудиторна група и с втори сезон на „ Дом за всеки “. -->
 Дом за всеки NOVA
Със своя пети сезон „ Кошмари в кухнята “ отбелязва едно от най-успешните си издания.
 аудиторен дял NOVA
Актуалните излъчвания на NOVA този месец – „ Здравей, България “ и „ Събуди се “ – още веднъж са главният източник на информация за групата на 18-49-годишните в утринните часове.
 Мира Иванова и Мартина Ганчева NOVA
Следобедният формат „ Плюс-минус. Коментарът след новините “ е проследен от 2,4 пъти повече фенове от същата група, в съпоставяне със наличието на bTV по същото време.
 аудиторен дял NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР