През лятото нито ни се ядат, нито трябва да ядем

...
През лятото нито ни се ядат, нито трябва да ядем
Коментари Харесай

По-млада кожа с тези летни храни!

През лятото нито ни се ядат, нито би трябвало да ядем по-тежки храни и за това посягаме главно към доматите, краставиците, дини, пъпеши и доста свежи питиета и главно - вода! Те ни освежават, засищат и работят добре на тялото ни, изключително в тежките жеги.

Но има някои, които са още по-полезни, тъй като въздействат добре и на кожата ни, като й оказват помощ да наподобява по-млада, свежа и нежна. 

Вижте кои са те! 

1. Ананас

Сладкият ананас оказва помощ на тялото да гори мазнини и ни дава доста значими витамини, като витамин С, витамин А, калций, фосфор и фибри. Той хидратира тялото и кожата, а постоянната му консумация непосредствено се отразява върху свежестта на кожата.

2. Тиквички

Да, те имат доста вода, което ги прави потребни за хидратацията, само че също така в тиквичките има и доста манган, който спомага производството на колаген, който пък от своя страна оказва помощ на еластичността на кожата и младото й лъчение. 

3. Морски блага

Едни от най-полезните неща, които можем и би трябвало да консумираме са морските блага. Независимо дали ще е единствено риба, или ще разнообразяваме и с други по-екзотични ястия, те са извънредно потребни и за нашата кожа. Богати са на омега-3 мастни киселини, които се борят сполучливо с подуването и зачервяването, а неналичието им се вижда първо съгласно косата, ноктите и кожата. За гладка и мека кожа, омега-3 оказват помощ извънредно.



4. Червени чушки
 Няколко хитринки за реализиране на идеална гладка кожа и постоянен загар Няколко хитринки за реализиране на идеална гладка кожа и постоянен загар
Всяка жена желае да почернее отмерено и кожата й да е гладка, само че от време на време това е мъчно постижимо. Причината може да бъде най-разнообр...

Антиоксидантите и каротеноидите в алените пресни чушки, са страхотни помощници против появяването на бръчки и в поддръжката на кръвообращението. В тях също се съдържа и доста витамин С.

5. Кокосово масло

Много комфортното кокосово масло, което можем да употребяваме, както за външна, по този начин и за вътрешна приложимост, е добър асистент във възобновяване на кожната тъкан и хидратацията на кожата.

6. Различните потребни семена 

Витамин Е, който се съдържа в множеството от тях, оказва помощ доста за гладката и по-здрава кожа, а и можете да ги добавяте съвсем на всички места в менюто си и даже да го вършиме по-вкусно, с изключение на по-полезно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР