През лятото на миналата година стана ясно, че се работи

...
През лятото на миналата година стана ясно, че се работи
Коментари Харесай

Голямата изненада за филма за Драго

През лятото на предходната година стана ясно, че се работи върху spin-off от франчайза на Роки, който да бъде фокусиран върху семейство Драго.
 Силвестър Сталоун, Drago, Долф Лундгрен и напрежението към spin-off филмът за Драго
Филмът на раздора сред Силвестър Сталоун и Долф Лундгрен

Какво се случва и какво знаем

Тогава обаче Силвестър Сталоун реагира доста остро. Не единствено тъй като твърдеше, че никой не се е допитал до него за концепцията, само че и тъй като неговият другар Долф Лундгрен се е съгласил да взе участие, без да му каже.

Напрежението обаче беше бързо потушено, тъй като самият Лундгрен съобщи, че другарството му със Сталоун е по-важно от ролята. И по този начин си мислехме, че с Drago е свършено, само че се оказва, че сме сбъркали.

От изявление на Долф Лундгрен за Fox News Digital разбираме, че по spin-off-а се работи и той ще взе участие в него. По-изненадващото обаче е, че артистът загатва, е Сталоун може и да е забъркан по някакъв метод в него.

Лундгрен твърди, че са изчистили всички недоразумения, които са тормозили сътрудника му. И по този начин сега MGM работят върху основаването на кино лентата, като е бил нает сценарист, който обаче не се е справил добре с поставената му задача. Затова в този момент се чака назначението на нов, който да напише сюжета.
 Силвестър Сталоун,
Защо Роки не е в " Крийд 3 "

Ъруин Уинклър

Въпреки всички спънки и пречки към Drago, Долф Лундгрен е оптимист и счита, че можем да забележим кино лентата по кината през 2025 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР