През лятото на миналата година много се зарадвахме на новината,

...
През лятото на миналата година много се зарадвахме на новината,
Коментари Харесай

Кой ще бъде новият папа

През лятото на предходната година доста се зарадвахме на новината, че HBO и Sky ще се захванат с още един сезон на " Младият папа " .

 „ Младият папа “ с Джуд Лоу ще има продължение
„ Младият папа “ ще има продължение

Каква ще бъде ориста на първия папа с американски генезис

В сериала Джуд Лоу влиза в обувките на Лени Белардо, който се оказва първият папа с американски генезис. Папа Пий XIII , както е папското му име, обаче е доста по-различен от всички негови прародители. Той е надалеч от типичния облик на свещеник, който сме привикнали да виждаме. Лени пуши, счита, че няма грехове и е доста готин.

В 10 епизода видяхме по какъв начин Ватикана просто не знаеше какво я чака. През ноември предходната година бяха възобновени и фотосите за втория сезон, който ще носи името The New Pope (Новият папа).

В него още веднъж ще забележим Джуд Лоу като папа Пий XIII, чиято орис беше много несигурна в края на първия сезон, а към него ще се причисли Джон Малкович . Добрата вест е, че към този момент имаме и първа фотография от The New Pope.

Публикация, споделена от HBO (@hbo) на Яну 9, 2019 в 8:00 PST

На това му се споделя шах с пешката. Очевидно, заглавието няма да бъде по никакъв начин инцидентно, тъй като Джон Малкович е облечен като папа и подозираме, че той ще бъде този нов папа.

 Game of Thrones 8, HBO и първи взор към сериала
Първи взор към Game of Thrones 8

Само една война има значение. И тя е тук

За страдание към момента не е ясно по кое време ще забележим The New Pope, само че дано напомним, че той още веднъж ще бъде режисиран от Паоло Сорентино .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР