През лятото на 2020 година стана ясно, че Mitsubishi няма

...
През лятото на 2020 година стана ясно, че Mitsubishi няма
Коментари Харесай

Mitsubishi може да се върне в Европа с френска помощ

През лятото на 2020 година стана ясно, че Mitsubishi няма да предлага новите си модели на територията на Европа и това се удостовери с представянето на новият Outlander. Както ви споменахме и тогава, новата трансформация на известното SUV няма да се предлага повече на Стария континент.

Според уеб страницата Auto Car обаче, това може да се промени напълно скоро и Mitsubishi да стартира да предлага още веднъж новите си модели и в Европа. За да се случи това, алианса Renault-Nissan-Mitsubishi ще сплоти сили и японската марка ще реалокира производството си в заводите на Renault. Все още няма публично удостоверение от двете марки, като съгласно английската медия, Mitsubishi не харесва опцията френските политици да се месят в тактиката на тристранния алианс

Въпреки всичко, напълно скоро ще стане ясно дали марката ще се върне в Европа, като това даже може да стане в идващите дни. Припомняме, че японската компания се отдръпна от Европа, с цел да понижи разноските си с 20% през идващите две години и надлежно да излезе на облага.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР