През изминалото денонощие властта режисира провокации, които дадоха повод за

...
През изминалото денонощие властта режисира провокации, които дадоха повод за
Коментари Харесай

Президентът Радев: Властта режисира провокации и се крие зад полицейските щитове


През миналото денонощие властта режисира провокации, които дадоха мотив за принуждение над публицисти и жители. Пострадалите са десетки както измежду жителите, по този начин и измежду органите на реда. Това съобщи президентът Румен Радев в послание към нацията доскоро.

“Пред очите на българите се търгува парламентарна поддръжка за бъдещата Конституция – раздават се пари и концесии. Със силата на парите и под заслона на полицейските щитове се прави едно незаконно посягане. Парламентаристите от болшинството, които не смеят да погледнат своите гласоподаватели в очите гласоподаваха 60-годишните концесии в Закона за подземните благосъстояния ”, съобщи Радев.

Днес сведоха хилядите протестиращи български жители до престъпен контингент, с което осветлиха своята същина, уточни той.

“Действията на ръководещата болшинство задълбочават рецесията. Призовавам и протестиращите, и органите на реда да запазят успокоение и да не разрешават да бъдат въвличани в сюжет за оцеляването на компрометираната корупционна власт. Протестът е единственият легален инструмент против похитената народна власт. Незабавната и безусловна оставка на кабинета е единственият излаз от рецесията. ”, акцентира президентът. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР