През изминалото денонощие скоростта на вятъра в община Враца и

...
През изминалото денонощие скоростта на вятъра в община Враца и
Коментари Харесай

Скоростта на вятъра във Враца достигна 97км/ч.

През миналото денонощие скоростта напразно в община Враца и част от община Мездра, в региона на с. Моравица доближи 97 км/ч. Силният вятьр нанесе вреди на стради и уреди в регионалния град. В непосредственост до кръстовището на бул. „ Руски " са паднали тухли от стена на постройка, част от изолираност на бул. "Демокрация ", ламарини от постройката на Boeннo окръжие, ламаринена структура на бул. "Христо Ботев ", улици и ламарини от постройка на ул. "Ивайло ", както и паднала улична лампа на Крайречен бул..
Щетите се отстраняват от екипи на Пожарна сигурност и отбрана на популацията по подадени сигнали на жители и институции. ПБЗН - Враца отстранява и паднали дървета на ул. "Текстилец ", ул. "Дико Илиев ", ул. "Васил Кънчов " — в региона на Митницата и Картинг пистата.
Екипи на Оперативна програма "БКС " - Враца работят по премахване на паднали ламарини пред бл. "Орбита 3 ", и дирек нa уличното осветяване пред блок 11 в ж.к "Дъбника ".
Без изцяло ел. зареждане все още е с. Челопек, а отчасти спиране, заради паднали жици има на ул. „ Стара планина ", уп „ Цар Борис " в гр. Враца и с. Моравица.
По информация на ВиК - Враца, няма нарушение на водоподаването в област Враца.
Областно пътно ръководство - Враца осведоми, че няма затворени пътища на територията на региона.
По премахване на повредите по електрозахранването, работят екипи на ЧЕЗ. За останалите общини от област Враца, по информация на дежурните по Общински препоръки за сигурност, вятърът е бил слаб и няма постъпилиж сигнали за нанесени вреди.
Сигнали на жители и институции за нанесени вреди u зародили проблеи се одобряват непрекъснато от Областен съвет за сигурсност на тел. 088 411 5313.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР