През изминалото денонощие са задържани петима за притежание на дрога,

...
През изминалото денонощие са задържани петима за притежание на дрога,
Коментари Харесай

Закопчаха петима души за притежание на наркотици

През миналото денонощие са арестувани петима за владеене на дрога, а други двама за шофиране под нейното влияние, оповестиха от ОДМВР - Пазарджик.

Вчера в границите на региона е извършена полицейска акция по противопоставяне на разпространяването и притежанието на наркотични субстанции. Екип от сектора в Белово засякъл юноша на 20 година и негов 17-годишен другар, и двамата от прилежащото село Дъбравите. Младежите били на скамейка и свивали полиетиленови топчета със суха зелена листна маса.

При изработен полеви наркотест се оказало, че става дума за марихуана. От двамата са конфискувани общо към 17 грама. При инспекции на улици, коли или в заведения са хванати мъж на 25 година от Пещера и двама велинградчани на 18 година и на 19 година У тях органите на реда разкрили разнообразни разфасовки на хероин и марихуана.

По време на инспекции по улиците пътните служители на реда са открили, че юноша на 18 година от Велинград и различен на 22 година от Пазарджик са зад кормилото на колите си под въздействието на амфетамин.

Спрямо седмината се водят бързи полицейски производства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР