През изминалото денонощие на територията на област Пазарджик е проведена

...
През изминалото денонощие на територията на област Пазарджик е проведена
Коментари Харесай

Спецоперация в област Пазарджик разкри поредна наркооранжерия

През миналото денонощие на територията на област Пазарджик е извършена профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност и пътната сигурност. Акцент са били дребните обитаеми места, съобщи БНР.

По време на акцията е открита следващата наркооранжерия за марихуана, в околност до Пазарджик. Оранжерията е била ситуирана в солидна сграда. Открити са 182 растения в друг стай на развиване. Стаите са били оборудвани със системи за надзор светлина, температура, мокрота, както и с високотехнологична система за поливане.

При претърсванията са откри 41 кг зелена листна маса и 336 грама суха маса от глави и съцветия.

Собственикът на марихуаната е 47 годишен мъж от Пазарджик. Той е арестуван, а следствието против него е под наблюдението на прокуратурата. Това е третата наркооранжерия край Пазарджик, която е обезвредена в границите на 10 дни.

Извън този случай, в хода на акцията са регистрирани 17 закононарушения, разследване на което са формирани 11 досъдебни производства и 7 преписки. Общо са арестувани 8 души -  за битови закононарушения, противозаконен дърводобив и шофиране в нетрезво положение.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР